Hofstede Logo
Dénis Hofstede

Dénis Hofstede

Achtergrond

Hofstede Bedrijfswagenmodificatie is ontstaan vanuit passie voor zowel techniek als voor de automotive branche. Met ruim 13 jaar ervaring in de autobranche en bedrijfswageninbouw zet Dénis zijn ambitie nu voort in een eigen bedrijf met een oplossingsgerichte benadering. Een bedrijf dat klanten totaaloplossingen biedt op het gebied van voertuigmodificatie, en waarvoor u bij Hofstede bedrijfswagenmodificatie op één adres terecht kunt. Van belettering tot vloer- en wandbekleding of van een mobiele werkplek tot elektrische componenten.

Visie en missie: een professionele aanpak!

Wij zijn geïnteresseerd in wat u doet, en waarvoor u uw bedrijfswagen gaat inzetten. Luisterend naar uw ideeën en behoeften op het gebied van bedrijfswageninrichting en met onze eigen ervaring en expertise komen wij samen met u tot de beste oplossing voor uw voertuig. Ons doel is u te helpen aan een zo efficiënt mogelijk ingericht voertuig.  Zodat u zich kunt richten op uw eigen werkzaamheden en specialisme.

Of u uw bedrijfswagen nu inzet voor service-, installatie- of montagewerkzaamheden, of u bent actief in bijvoorbeeld de veterinaire branche, onze kennis en kunde is breed en veelzijdig. Die delen wij graag met u!

Wat mogen wij voor u betekenen?

Neem vrijblijvend contact op!